Możecie mi poowiedzieć jaki byście polecali samochód dla początkującego (czyli mnie)? Powinien być tani. Może byc do samodzielnego montażu. Odpowiedzczie szybko!Skarpeta42
Quarien Pomógł: 14 razy Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-01-2008, 23:36
Samochód mówisz? Tani? Do samodzielnego montażu?
Na allegro, z oferty bodaj OttoMoto widziałem coś, co pasuje do twoich wytycznych. Golf II, ściagany z Niemiec, przód z Berlina, tył z Hamburga, sprzedają po kosztach, "Dla majsterkowicza". Będziesz zachwycony!
Nie rozumiesz o co mi chodzi? To proste! Więcej szczegółów! Nie jesteśmy jasnowidzami.
_________________ Nie ponoszę odpowiedzialności za wcielanie moich rad w życie.
W przypadku zastrzeżeń, co do mojej pracy, proszę o kontakt na PW.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Za taką cene polecam model używany np. TT-01. Na pewnym serwisie aukcyjnym mozna znaleźć juz za 300 zł po tuningu + akcesoria i w 700 setkach powinienes sie zmieścić
Pozdrawiam
PS: Kolega wyżej dobrze radzi. Zajrzyj w ten dział tam jest sporo ciekawych tematow.
Nie sądze ale na początek spaliniaka nie ma co brać. Jezeli to twoj pierwszy model to bierz elektryka tylko za 700zł będzie cięzko. Alle radze przeglądac znany serwis aukcyjny tam od czasu do czasu sa dobre oferty dosc szokujace cenowo.
Quarien co Ty tak na niego naskakujesz. Chłopak chce abyśmy mu doradzili w wyborze elektryka a ty wyjeżdzasz z lista pełna takich pojazdów. Za bardo to Ty jemu nie pomogłeś
/* 1. Mamy listę modeli na podwoziu TT-01 i listę modeli z serii TB-02. Zrobiłem to samo co ty, tylko "szerzej" z większą możliwością wyboru. Pozwolę sobie stwierdzić, że ty go nieźle zniechęciłeś proponując mu najdroższy model TB-02 (są inne, wręcz równie dobre, za ~95zł mniej. Sam nie wiem, skąd ta cena -,- ).
2. Naskakuję bo mnie szlag trafia. To co on tu napisał można zmieścić w jednej linijce "Jestem nowy, chcę model, co kupić?". Nie proś abym poszukał IDENTYCZNYCH TEMATÓW. Zawsze i tak się kończyło na kupieniu TT-01. Więc przynajmniej mógłby się wykazać minimalną inicjatywą i poszukać a nie zaśmiecać forum.
3. Gdybym się uwziął na jednego użytkownika to byłbym równie "niemiły" w jego innych tematach.
-Quarien */
Ja Tobie polecam:
1. Nismo Silvie na podwoziu TT-01+światła czyli ten model
2. BMW 320 również osadzony na TT-01+światła taki
3. TT-01 Subaru Impreza +światła taki
4. ewentualnie coś na podwoziu TB-02 np. Subaru Impreza taki model
Quarien Pomógł: 14 razy Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-01-2008, 16:32
Heh. Wszystko zależy od tego, ile wyłożysz na nie kasy. Są zestawy, ograniczające się do prostych czynności (np. reakcja na hamowanie) oraz takie, które reagują na skręcanie, dodawanie gazu, hamowanie, migają i w ogóle światełka na choince pełną gębą.
Co do zestawu TLU-01... z tego co mi się wydaje, to ogranicza się tylko do zwykłego świecenia. Trzeba je ręcznie włączyć przed jazdą.
_________________ Nie ponoszę odpowiedzialności za wcielanie moich rad w życie.
W przypadku zastrzeżeń, co do mojej pracy, proszę o kontakt na PW.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Tak to prawda. Włączasz je przed jazdą i świeca niezalerznie od tego czy wyłączysz model czy nie. Jak pokombinujesz to mozesz przerobic moduł i "odpalać" z aparatury tylko nie wiem czy akurat z TLU-01 tak sie da.
Jaki mógłby być model samochodu do driftingu (silnik spalinowy) prosze o rade. rc lamborghini pozdro
[ Dodano: 10-11-2008, 16:23 ]
Raze z bratem zbieramy na taki wóz RC i nie wiemy jaki model można kupić i żeby nie przepłacić. Napiszcie jaki jest dobry wóz i nie zadrogi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum