Nie znalazłem odpowiedniego działu.
Witam mam taki model http://www.zabawki-modele...385987bf8dec1c4 i zastanawiam się ile on jest wart.
Wole jednak terenowe dlatego chciał bym go sprzedać.
Kupiłem go od kolegi który dostał go od siostry z franci lecz stwierdził ze to nie to.
Dość szybki niestety oryginalna buda jest trochę zniszczona bo została wycięty dach ale mam jeszcze drugą mustanga stan dobry.
Zostało wycięte po to żeby nie zdejmować jak się chce odpalić albo zalać paliwa ;p
Samochodzik szybki no i zrywny wszystko sprawne silnik pali od razu w zestawie samochodzik i radio i grzałka.
W silniku została zmieniona świeca na nowa A5 czyli zimna dobra na lato.
W autku modyfikacja to nowe amortyzatory,filtr powietrza.
Autko ma przejechane jakieś 4l paliwa 16%
Cenę na stronie masz podaną, a wartość używanego jest uzależniona od jego stanu. To nie jest rozchwytywany model, więc możesz mieć problem ze znalezieniem chętnego.
Tu nie możesz niczego sprzedawać, więc spróbuj na jakimś portalu aukcyjnym, ale nie licz na więcej niż połowę ceny nowego zestawu.
_________________ TT-01D - był
DF-03 - były 2
DB-01 - był
TRF-501X - były 2
TRF-511
Sam model jest w idealnym stanie.
Silniczek też jest w dobrym stanie przepalił 4L paliwa Fuel Jets 2,5L 16% Nitro.
Model ma jakieś 2 lata z czego używany był sporadycznie 2 miesiące.
No tylko karoseria Oryginalna jest uszkodzona ma pocięty dach ale mustanga jest w dobrym stanie.
Więc mówisz ze z 500zł bym za niego dostał to nie tak źle ;p.
No to trzeba szukać kupca ;p
To sam nie wiem za ile go wystawiać ;p
Chciał bym go sprzedać nie tracąc na nim ale i żeby szybko zszedł.
Mam zamiar kupić petrola jakiegoś wiec kasa się przyda ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum