Wysłany: 24-10-2008, 02:16 Co to za model podwozia?
witam!
nie mogę się doczekać dostawy mojego pierwszego NITRO.
od czegoś trzeba zacząć a nie wiedząc, na ile to hobby mnie wciągnie, nie miałem zamiaru inwestować dużych pieniędzy. za 41funtów kupiłem na eBay'u model Tamiya z silnikiem FS-12SW ale nie wiem, na jakim jest podwoziu. jak na razie, dysponuję jedynie zdjęciem, załączam poniżej. sorry za jakość, skopiowane ze strony z aukcją.
jesteście w stanie rozpoznać, co to za podwozie? nie sugerujcie się budą, ta na zdjęciu nie jest oryginalną z którą model został zakupiony (przypuszczam, że stara się rozleciała...)
gdzie mogę znaleźć jakieś info nt. tego podwozia i silnika? chodzi mi o ogólne parametry oraz możliwe przeróbki.
zdecydowanie bardziej ucieszy mnie link niż info w stylu "Użyj opcji SZUKAJ..."
w moim przypadku - skoro pytam, to znaczy że nie znalazłem a nie, że nie szukałem
tak przy okazji: co oznaczają te litery SW w symbolu silnika? spotkałem się też z LT lub S - co różni te silniki (poza literkami...)?
pzdr
nitro.JPG Tamiya FS-12SW
Plik ściągnięto 73 raz(y) 31,13 KB
_________________ Tamiya TGS-R (nitro FS-12S) / Subaru Impreza Monte Carlo '04 oraz Audi A4 Avant Quattro
Ostatnio zmieniony przez ZakaMareK 24-10-2008, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
TomekW.
Wysłany: 24-10-2008, 08:50
sadzac po zderzakach to TG-10 , takie same mam w swoim TB-01
mam nadzieję, że do modelu będzie dołączony jakiś manual, wtedy zweryfikuję.
czy na samym podwoziu jest gdzieś oznaczony jego symbol?
_________________ Tamiya TGS-R (nitro FS-12S) / Subaru Impreza Monte Carlo '04 oraz Audi A4 Avant Quattro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum