witam, mam pytanie , co myslicie o tym modelu bo mi sie wydaje spoko tylko nie zabardzo wiem jaka jest jego cena, nizej podaje link do tego modelu Citroen Xsara WRC 2004 XBG TGS-R
i jeszcze jedno, czy ktos moze wie ktory model jest szybszy i lepszy czy ten citroen xsara czy nitro 3 evo rs4
pozdrawiam
bikeman1 []
Wysłany: 20-01-2007, 09:11
cena bedzie to prawdopodobnie w granicach 140-1500zl.
ja mam Tamiya TGS ze zmienionymi żebatkami przekladni na Tuningowe, poprzez co mam model identyczny jak TGS-R , bo wlasnie w tych zebatkach jest roznica miedzy TGSem a TGS-R. Model jest naprawde spoko. Dobrze mi sie nim jezdzi. jesli cos bedziesz chcial sie konktetnego dowiedziec to pytaj.
Nie wiem ktory jest szybszy bo nie jezdzilem rs4. TGS-R ma predkosc max 60km/h
hej bikeman1
mam pytanie do Ciebie. lub kogokolwiek, kto zna odpowiedź i ma ochotę jej udzielić
mam TGS-R i chciałbym założyć dwubiegową skrzynię. widziałem takie pełne zestawy np. do TG-10 ale jak na razie nie spotkałem takich do TGS-R. nie wiesz, czy są w ogóle dostępne? a może znasz jakiś numer katalogowy czy coś w tym rodzaju?
spotkałem co prawda upgrade w postaci innych kół zębatych do skrzyni standardowej. wydaje mi się jednak, że dwubiegowa skrzynia bardziej mnie zadowoli, bo nie ograniczy mi przyspieszenia na starcie a jednocześnie po zmianie biegu pozwoli rozwinąć większą prędkość max. a może się mylę? może są też minusy (poza ceną...)?
model mam krótko, może doradzisz, co warto jeszcze zmienić a czego nie ruszać? co się sypie? podziel się doświadczeniami, plizz.
pzdr
_________________ Tamiya TGS-R (nitro FS-12S) / Subaru Impreza Monte Carlo '04 oraz Audi A4 Avant Quattro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum