sony12
Wysłany: 05-01-2008, 11:31 Problem z skręcaniem
cześć mam samochód zdalnie sterowany ,,Shotinng Star Dash-3"
mam taki z nim problem spalil mi sie chyba moduł na płytce. samochód nie chce skręcać tylko jezdzi do tyłu i do przodu.
na module picze (//omg...) takie coś ,,oki L9367" nie wiem gdzie mogę takie coś kupić. Pomocy
picze heheheehhehehehe OMG
mysle ze musisz zakupic calą nową odbiornik
a to autko to jest zabawka czy model ?
//Miałeś laga, zgodnie z prośbą wywaliłem resztę postów -Quar.
_________________ DT-02 Ale dzisiaj jezdziłem po sniegu no poprostu coooooooool
sony12
Wysłany: 05-01-2008, 18:52 Problem z folderami
cześć ja dawałem sprawdzić to mojemu kumplowi i on stwierdził że siadło to co zaznaczyłem na zdjęciu ale ja sie na tym nie znam więc nic nie moge powiedzieć na ten temat.
apropo gdzie mogę kupić coś takiego jak ten odbiornik radiowy.
Scalak znajdziesz na giełdach elektronicznych, lub poszukaj w google.
ale raczej nie przyda ci sie bo nie dasz rady go zaprogramować.
możesz poszukać jakiejś używaną zabawkę (uszkodzona ) i przełożyć elektronikę. ale raczej wysiłek nie bedzie odzwierciedlał frajdy z jazdy.
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Los Desperados Rally & Racing Team
sony12
Wysłany: 12-01-2008, 15:40 Problem z folderami
mam jeszcze jedno pytanie jak by to nie był ten układ scalony spalony to co może jeszcze być za przyczyna ze ten samochód jeździ tylko do przodu i do tyłu i skręca w jedną stronę a powinien a dwie
Powinno obok siebie byc kilka tranzystorow (takie czarne) z ktorych wyprowadzenia ida do silnika i serwa skretu.
Nie sadze, zeby padl uklad - swoja droga jak kumpel stwierdzil, ze wlasnie to on polegl ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum