Witam,mam problem z autkiem,nie używałem go ponad rok,już nie jeździ ,nie wiem nawet co to za model ma jakieś 9 lat i chciałbym się dowiedzieć coś więcej na jego temat.
Możecie nie wiedzieć bo to już bardzo stare autko,sam szukałem przez godzinę i nic...
Oczywiście mogę dać więcej fotek i innych informacji.Nikt nie jest w stanie mi pomóc liczę na Was.Zostałem przysłany z RC-trial forum.
troszkę się nie zgodzę ale nie dlatego by ciągnąc bezsensowny temat. ( za chwile się rozpęta kolejna dysputa co to model a co to zabawka)
generalnie jest to forum sklepu i jako takie powinno się zajmować wszystkimi produktami ze sklepu zabawki-modele pl......a to ze zostało zdominowane przez modelarzy jeżdżącymi elektrykami ......no cóż widać tak miało być. Nie podoba mi się tylko ze z jakiegoś powodu uznajecie ze daje wam to jakiś powód do wywyższania się. Odpowiedz w stylu to zabawka wywal i kup model nie wnosi nic do tematu, szkoda ze nie wszyscy stosują netykietę.
po 2 wszystko da się naprawić, pytanie tylko jakim nakładem pracy i kasy. Model jest o tyle łatwiejszy ze masz wszystkie części dostępne z nr katalogowym wiec i łatwiej znaleźć i zamontować ( bo masz instrukcje)
z zabawkami nikko czy innymi ( w tym wypadku ) temat jest o tyle skomplikowany ze musisz sam wydłubać z czegoś podobnego brakujące części. jak masz dużo zasobów ( masz dzieci które dzielą twoja pasje, lub rodziców zakręconych w dobra stronę) niema stresu zawsze się coś dopasuje/dotni/doklii/itd..
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum