Wysłany: 31-07-2007, 17:53 model zrobiony od podstaw
Witajcie! Widze że wszyscy z Was zajmują się raczej profesjonalnymi modelami ) ale czy jest tutaj ktoś kto zrobił swój własny "prosty" model od podstaw? Nie chodzi o jakieś cuda tylko czy udało się komuś zrobić model który jeździ i skręca ? )) ja kiedyś planowałem zrobienie ultralekkiego, ultraszybkiego a przede wszystkim ultraprostego:) modelu pojazdu do rozwijania dużych prędkości:) a moze znacie jakies forum lub strone ludzi ktorzy robią cos takiego:) pozdrówka
Papciuś []
Wysłany: 31-07-2007, 23:43
Ja zrobilem model samochodu jak najprostrzy i jak najmniejszym kosztem. jest z drewna bo robilem go na modelarni a tam bylo go najwiecej Co prawda za duzo to nim nie jezdzilem bo zdazylem w tym czasie kupic sobie TT. Mialem zamiar budowac nastepbny na plycie z laminatu ale uznalem ze po co skoro mam TT
mabuchimotor []
Wysłany: 01-08-2007, 13:02
masz jakies foty tego co zrobiles? wiesz mnie bardziej ciągnie do własnych konstrukcji od małego coś majstrowałem robie juz szkice mojego nowego modelu! bede napewno potrzebował Waszej pomocy przy doborze napędu itd. Ale to jeszcze nie teraz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum