Wysłany: 07-12-2007, 13:22 Kroseria od bonzera a TT-01
Jakby nie było, jest to dział o karoseriach i ich malowaniu. Ja mam natomiast pytanie, czy da radę włożyć karoserię od bonzera na podwozie TT-01 ( pomijając już ewentualne kwestie osiągów tt-01 z taką karoserią, bo mnie to nie interesuje) ? Próbował ktoś tego? Jest to w ogóle możliwe?
Rozumiem . Rzeczywiście to kwestia gustu. A jeszcze pytanie takie, nie trzebaby zmieniać wtedy słupków na wyższe? Bo jak patrzyłem na bonzera, to wydaje się mieć dłuższe, albo to po prostu podwyższenie, które stwarza taką iluzję?
_________________ TT-01 Nissan Skyline GT-R
Jakub Kowalczyk
Wysłany: 07-12-2007, 13:44
jeśli masz przycięte słupki to mozliwe że będą za krótkie trzeba sprawdzić to w praktyce po prostu
Słupków nie przycinałem, mam oryginalne, nie ruszane. Będe musiał sprawdzić to kiedyś organoleptycznie ;p. Ale to za jakiś czas dopiero, najpierw pare części innych w kolejce stoi :].
Heh:> no dobra, nie wygląda to ładnie, ale gdyby nadkola nie były takie duże, to ciekawe mogłoby być. Chyba jednak sobie jakiegoś protoforma kupię w przyszłości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum