wiesz jak by sie jezdzilo nie walac w nic to buda by nie popekala oczywiscie bez urazy bo to trze by bylo jezic 5km/h.
ja mam kilka bud hpi i jestem z nich zadowolony na Gp michalowc dostalem od innego modelu w tyl modelu i mnie wykrecilo podrodze przywalajac w kraweznik i nic ledwie ma pare rysek
Sorry, jeźdząc z budą Prolina jeździłem jeszcze dłużej, mocnie na zawodach i do tego sporo wypadków, a tu jedna jazda dachowanie i bum pęknięcie, brak naklejek...
p.s. tiak wiem sekta hpi
Marcin Pogorzelski []
Wysłany: 09-07-2006, 21:47
eras21 napisał/a:
Marcin Pogorzelski napisał/a:
wiesz jak by sie jezdzilo nie walac w nic to buda by nie popekala oczywiscie bez urazy bo to trze by bylo jezic 5km/h.
ja mam kilka bud hpi i jestem z nich zadowolony na Gp michalowc dostalem od innego modelu w tyl modelu i mnie wykrecilo podrodze przywalajac w kraweznik i nic ledwie ma pare rysek
Sorry, jeźdząc z budą Prolina jeździłem jeszcze dłużej, mocnie na zawodach i do tego sporo wypadków, a tu jedna jazda dachowanie i bum pęknięcie, brak naklejek...
p.s. tiak wiem sekta hpi
a tu sekta x-ray
do bud pro line nic nie mam bo sam mam kilka bud tej firmy
Erik Turlejski []
Wysłany: 09-07-2006, 22:06
Marcin Pogorzelski napisał/a:
a tu sekta x-ray
do bud pro line nic nie mam bo sam mam kilka bud tej firmy
sorkas :p gdy ktoś coś mówi złego o xrayu nie bronie go odrazu.. ;]
uznaje też inne marki, niedawno rozmyślałem nad zakupem coralla albo TRF-a ale obstałem przy swoim
Marcin Pogorzelski []
Wysłany: 10-07-2006, 09:05
A czy ja bronie hpi?? mowie poprostu co o nich sadze mnie jeszcze nie zawiody.
Ps. Jak wiesz tez chialem kupic x-Raya Ale kupilem Yokomo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum