Kaczor66
Wysłany: 23-12-2010, 08:31 Karoseria
Witam. Kupiłem niedawno nową karoserie. Wyciąłem pomalowałem od środka i przy wygładzaniu nadkoli papierem ściernym zobaczyłem, że na zewnętrznej warstwie budy jest jakaś folia. I oto moje pytanie: Czy tą folie trzeba zerwać czy zostawić?
PS- Chciałbym również życzyć wszystkim z okazji świąt wszystkiego najlepszego dużo zdrowia, pogody ducha, udanego sylwestra i wymarzonego modelu...
Witam wszystkich forumowiczów,to mój pierwszy post tutaj i jak pewnie się domyślacie potrzebuję waszej pomocy.mianowicie stałem się szczęśliwym posiadaczem Tamiya CC-01 i teraz do rzeczy.Czy przed malowaniem karoserii należy delikatnie przetrzeć wewnętrzną część bardzo drobnym papierem ściernym,czy to głupi pomysł
Dziękuję za pomoc
jedyne co trzeba zrobić to dokładnie umyć ( płyn do mycia naczyń) i dokładnie wysuszyć powierzchnie do malowania. ( postaraj się też nie zostawiać odcisków palców przy oklejaniu karoserii).
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum