To jest rotorstart, lub shaft starter(są dwie nazwy). Kupujesz i wstawiasz na miejsce szarpanki pokrywę z gniazdem(masz jej na zdjęciu to jest to srebrne chyba), dokupujesz taką jakby wiertarkę( też masz ją na zdjeciu:)) i jest! Osobiście tego nie mam, ale słyszałem od kumpli. To jest leprze od szarpanki tylko, że musisz baterie kupować(albo akumulatorki, nie pamientam) i to jest dodatkowy wydatek, ale ja sobie montuje bo wygodniej. Jak coś źle napisałem to pisać bo nowy jestem:)
Musisz podać średnice łożyska jednokierunkowego i rozstaw śrub mocujących szarpanke(tak mi sie wydaje)
diablo14 Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 245 Skąd: Radom gg - 7519094
Wysłany: 31-10-2007, 16:47
tak, wszystko wporzo.
P.S mozesz dac pakiet jakis np. 2000mah i jakas ladowarke. wtedy zaoszczedzisz na wydawaniu kasy na baterie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum