też coś tak myślałem ale czekałem na waszą opinie a jak nie wentylator to pozostaje raczej dziura
Tomek []
Wysłany: 04-05-2007, 12:06
ja proponuje takie cosik jak jest w prawdziwych autkach (chyba)
Wyciąć otwory w miejscach, gdzie mają być otwory wentylacyjne... (najczęśiej jest to przód ) Podłączyć jakas rure wentylacyjna, zeby powietrze wlatywało do tej rury i wylatywało wprost na silnik
Nie wiem czy wam się to przyda... ale mi sie wydaje ze tak bedzie lepiej i budy sie nie niszczy
Jakub Kowalczyk
Wysłany: 04-05-2007, 12:29
chce nie chce niszczyć budy, jak chce mieć dobre chłodzenie silnika to musi zniszczyć trochę budę, zauważcie że każdy zawodnik startujący w zawodach nie bawi się w wentylatortki małe wloty tylko wycina jak największa dziurę w przedniej szybie oczywiście wielkość musi być zgodna z przepisami.
zwa_z434 []
Wysłany: 01-07-2007, 23:00
Zgadzam się z Jakubem i dodam ze jak masz taki wlot na przedniej szybie to i widać jaka masz piękną maszynę "pod maską".
I mam jeszcze pytanie do kexika: skąd masz taki fajny termometr? czy można gdzieś w taki się zaopatrzyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum