zważywszy ze LRP podaje ten silnik jako upgrade właśnie do e-savage.
można przyjąć założenie ze regiel sobie z nim poradzi.
( naprawdę na stronie producenta można wiele ciekawych wiadomości znaleźć)
zastanowić trzeba się tylko nad sensem ekonomicznym takich działań.
może lepiej dołożyć odrobinę i przesiąść się na ich bezszczotkowego FLUXA/mambe lub coś podobnego dedykowanego do MT.
Silniki szczotkowe w tak dużym modelu w/g mnie są zdecydowanie nie opłacalne.
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Los Desperados Rally & Racing Team
madtruck
Wysłany: 22-03-2010, 16:54
nie wiesz o co mi chodzi ja nie mam e-savage tylko mad trucka tylko pzerobiny na napęd na dwa silniki i dlatego chce się dowiedzieć cz ten zestaw będzie ze sobą współgrał ale dzięki za wiadomości
jeżeli interesuje cie informacja o produktach LRP/hpi to chyba najsensowniej będzie wejść na stronę tego producenta i porostu sobie wszystko wyczytać. zajmie ci to ułamek czasu który marnujesz na oczekiwanie na odpowiedz na swój post.
a skoro planujesz władować to do mad trucka który jest zdecydowanie lżejszy od savage to już zupełnie nie rozumiem dlaczego nie bezszczotka.
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Los Desperados Rally & Racing Team
madtruck
Wysłany: 23-03-2010, 15:31
NIe możemy znaleść wspólnego języka ale za radę bardzo dziękuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum