tombrzus
Wysłany: 29-06-2009, 14:41 regulator Digi Sport Plus
Witam,
jakiś czas temu kupiłem do samochodu na Allegro regulator Digi Sport Plus.
Niestety od sprzedawcy nie dostałem zadnej instrukcji. Mam problem z użyciem tego regulatora ponieważ neutrum mam na poziomie 1,2 ms i są w efekcie problemy z właczaniem wstecznego.
Poszukuję instrukcji do tego regulatora albo przynajmniej informacje o stronie producenta, może tam coś znajdę.
Może, któryś z Kolegów zna sekwencję programowania regulatorów tego producenta (logo to literka m). Elementami "dla Uzytkownika" są przycisk SET i dwie diody świecące FVD i REV.
Mam ten sam regiel w wersji MAX, lecz też nie potrafię go ustawić, ani nie mam żadnej do niego instrukcji. Strona producenta też pusta. Znajomy, od którego go kupiłem potrafił to ustawiać, lecz też już zapomniał .
_________________ TKM McRae Rally Team
Ford Focus RS WRC '01 Tamiya TB-01
Subaru Impreza STI WRC '00 Team Arai
tombrzus
Wysłany: 29-06-2009, 22:49
Dobry Wieczór,
jutro sprobuję zrobić podejscie do programowania. Mam nadzeję, że sekwencja od archiwalnego sonica 4 może być właściwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum