FunCar
Wysłany: 29-06-2009, 22:02 Nie wiem o co chodzi??
Witam!
1.Kupiłem auto i coś takiego koleś napisał w opisie regulatora(proszę adminów o nie kasowanie linków tylko wyjaśnienie o co tam chodzi itd)
AUTOMATYCZNY, ELEKTRONICZNY, 2 KIERUNKOWY REGULATOR FIRMY LRP MODEL A.I Super Reverse Digital. PRZYSTOSOWANY DO OBSŁUGI MOCNYCH TUNINGOWYCH SILNIKÓW Z LIMITEM OD 13 DO 36 ZWOI. MA WTYCZKI IDEALNIE PASUJĄCE DO AKUMULTORA. WIĘCEJ O NIM MOŻNA POCZYTAĆ NA STRONIE www.lrp.cc/en/products/el...igital/details/
2. Wypaliłem ten regiel i nie pomyślałem...
Od razu kupiłem nowy a nie spojżałem jaki mam silnik a teraz okazuje się że mam jakiegoś SATURNa i nie wiem czy TEU 101BK też się na nim nie spali
3. mogę dodać fotki tego silnika pod warunkiem że ktoś powiem mi jak:]
(mam TL01)
Saturn ci spalił tego LRP? To jakiś dziwnie mocny on był, bo Saturn ma 27, lub 20 zwoi a ty mogłeś stosować silniki od 36 do 13 zwoi. Teu-101bk ma ograniczenie do 23 zwoi, ale podobno pociąga też saturna 20t.
Regiel mogłeś spalić, jeśli go źle podłączyłeś, lub podłączyłeś pakiet który ma więcej niż 7cel. Jeśli nie, to widocznie albo awaria, albo ktoś mógł cię próbować z tym oszukać, ale specem od elektryki nie jestem, więc nie powiem ci jednoznacznie co jest przyczyną.
_________________ TKM McRae Rally Team
Ford Focus RS WRC '01 Tamiya TB-01
Subaru Impreza STI WRC '00 Team Arai
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum