Nic z tego, że pakują to Chińczycy - stwierdzam fakt. Ale sam odpowiedz sobie na swoje pytanie. Nie "IB" są lepsze od "GP", lecz "GP" się popsuły. O czymś to świadczy.
Miłych i spokojnych Świąt dla wszystkich kolegów.
Patriota.jpg
Plik ściągnięto 97 raz(y) 34,27 KB
Erik Turlejski []
Wysłany: 16-04-2006, 00:16
Agressi ? gdzie ja tam mam dzisiaj bardzo dobry humorek... wkońcu ten dzień się zdarza raz w roku
a co do tego, to nie wiem czy gp się pogorszyły czy ib je przerasta nie wiem zcy ib robi kto inny... wiem, że teraz IB idze w góre a GP w dół, więc warto kupić IB Zamiast GP... i nie obchodzi mnie to czy to Chińskie czy nie ważne, że działa...
jagdpanther []
Wysłany: 16-04-2006, 11:07
Nie robcie jaj, IB to producent ogniw, tak samo jak GP, Sanyo oraz wiele innych firm.
A kto je pakuje czy selekcjonuje, to juz inna historia.
Tl-01B []
Wysłany: 16-04-2006, 11:28
eras21 napisał/a:
... wkońcu ten dzień się zdarza raz w roku...
Jak i każdy następny
Erik Turlejski []
Wysłany: 16-04-2006, 18:08
Tl-01B napisał/a:
eras21 napisał/a:
... wkońcu ten dzień się zdarza raz w roku...
Jak i każdy następny
LOL nie wiesz o co chodzi to się nie wypwiadaj XD ... urodziłem się dokladnie w połowie kwietnia ;D
KiT []
Wysłany: 19-04-2006, 09:04
Tl-01B napisał/a:
Tak, firma jest, ale wydaje mi się, że nie produkują, a konfekcjonują. STRONA
Chyba jednak produkują:
Primary Competitive Advantages
Experienced R&D Department
OEM Capability
Production Capacity
Reliability
Do tego:
No. of Production Lines
8
Investment on Manufacturing Equipment
US$500,000 to 599,999
Aczkolwiek 1500m2 to nie wiele jak na produkcję od zera. Ale jak zobaczyłem linię produkcyjną smd wielkości dużego pokoju pełen automat to się przestałem dziwić.
A tak wracając do tematu (bo na moje oko to my tu bezczelny offtopic prowadzimy):
mam profitexxa i na początku nawet byłem zadowolony. Jednak po pół roku zaczął strasznie słabo działać- po naładowaniu strasznie się krztusił, właściwie nie mogłem ruszyć z miejsca. Może źle ładowałem... Niemniej kupiłem następny i zdziwko: napięcie wynosiło w nim 1,3V, ładowarka automatyczna nie chciała go ładować i teraz nie wiem, co robić(opisałem to w innym temacie).
//Zerknij z łaski swojej, kiedy był ostatni post. Dwa lata temu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum