_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Los Desperados Rally & Racing Team
cosin []
Wysłany: 21-01-2008, 15:45
w sobote spalilem silnik :/ ale drifty na asfalcie były opony straciły wszystkie kolce. pozmigalem tez chwile na boisku i pufffff dym, smrod silnik zjarany. Wymienilem silnik i na pelnym gazie po przeskoczeniu przeszkody bonzo walnal niezlego fikolka i pourywaly sie 3 mocowania amorow. Wszystko juz naprawione i moge nadal jezdzic.
_________________ DT-02 SUPER FIGHTER G
TT-01 FERRARI FXX
TL-01B TWIN DETONATOR
Pawel K. Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 174 Skąd: warszawa
Wysłany: 24-01-2008, 16:57
czlowieku co ty za ladowarke wybrales to jest szmelc....;/ naprawde lepiej pozbieraj i kup lepsza bo ta kupisz i nawet nikt jej nie bedzie chcial odkupic..;/
_________________ Moje rady stosujcie na własną odpowiedzialność !!
Pozdrawiam Paweł !
Quarien Pomógł: 14 razy Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-01-2008, 17:21
Mylisz się - Turbo6 jest bardzo dobrą ładowarką - oczywiście dla początkujących. Argument "zaoszczędź trochę i kup lepszą" jest bez sensu, gdy kompletujemy swój pierwszy model. W dodatku, po co kupowałeś taki szmelc jak MadFighter? Lepiej zaoszczędzić i kupić TRF'a. I co? Też argument.
A, zmień swój ton w postach. Nie każdy jest tak genialny jak ty.
_________________ Nie ponoszę odpowiedzialności za wcielanie moich rad w życie.
W przypadku zastrzeżeń, co do mojej pracy, proszę o kontakt na PW.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Pawel K. Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 174 Skąd: warszawa
Wysłany: 24-01-2008, 22:27
kupilem mf bo chcialem poniewasz za jakies 3 miesiace oddaje go mlodszemu brat i tylko daltego go kupilem ja mam inny model
// To był tylko przykład... Staraj się uważać na ortografię.- Quar
_________________ Moje rady stosujcie na własną odpowiedzialność !!
Pozdrawiam Paweł !
cosin []
Wysłany: 26-01-2008, 12:44
podana przez Ciebie ładowarka jest za slaba. Pomijajac fakt, ze ma bardzo maly prad ladowania i naladowanie pakietu 4500 mAh bedzie trwalo 5-6 godzin!
Mam kilka pytań. Zastanawiam się nad zakupem E-Maxx'a. Muszę dokupić do niego jeszcze pakiety i właśnie ostatnio ktoś polecił mi tego Team Oriona.
Podobno jest w stanie pochodzić nawet 30 min - czy to prawda?
Czy lepiej (dłuższa zabawa, bo na tym mi najbardziej zależy) będzie zakup kilku mniejszych pakietów czy jednego większego?
Który z pakietów będzie dawał dłuższy czas jazdy - pakiet 8,4V 4500mAh czy np. 7,2V 5000mAh?
Wszystko oczywiście w oparciu o w/w model - 2 silniki 540, regulator który niestety nie przyjmuje LiPo, więc raczej tylko NiMh wchodzą w grę.
Z góry dzięki za pomoc.
Quarien Pomógł: 14 razy Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-06-2009, 20:46
Napisz nowy temat i nie odkopuj starych.
Zamykam.
_________________ Nie ponoszę odpowiedzialności za wcielanie moich rad w życie.
W przypadku zastrzeżeń, co do mojej pracy, proszę o kontakt na PW.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum