Quarien Pomógł: 14 razy Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-01-2008, 14:33
To zależy, co masz na myśli mówiąc "dobra". Chcesz ładowarkę, która wystarczy ci aż do etapu "pro", czy po prostu "wystarczającą" aby wystarczyła do czasu zabawy selekcjami i brushless?
_________________ Nie ponoszę odpowiedzialności za wcielanie moich rad w życie.
W przypadku zastrzeżeń, co do mojej pracy, proszę o kontakt na PW.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
i inne o podobnych parametrach. Są lepsze oczywiście ale te są jedne z lepszych i tańszych ładowarek.
==========
*** - Forum nie jest ... miejscem reklamowania produktów ... sprzedawanych przez konkurencyjne serwisy, w związku z tym posty odnoszące się do produktów firm spoza oferty ATA lub poruszające kwestie handlowe będą usuwane, zaś użytkownik otrzyma ostrzeżenie.
adm
==========
Wysłany: 14-01-2008, 17:00
99% ładowarek na rynku nie mają prawa Ci zepsuć pakietu. 1% to wszelkiego rodzaju samoróby oraz inne hardcore'owe pomysły. Sprecyzuj do czego potrzebujesz dokładnie i na jakim stopniu "zaawansowania" jesteś. Mogę Ci polecić najdroższą ładowarkę, jaką znajdę i bez wątpienia będzie dobra, ale to Ci nic nie pomoże, nie?
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
mysle ze ta by byla najodpowniejsza :) shark 10v 2.0
Podzielam Twoje zdanie. Osobiście posiadam takową i jestem wyśmienicie zadowolony. Fakt, trzeba do tego przerobić zasilacz od kompa ale i tak ładowarka cud miód. Szybka, niewielka, łatwa w obsłudze po prostu idealna.
_________________ TT-01
Subaru Impreza WRC '98
Wysłany: 18-01-2008, 22:06
Danon napisał/a:
Pawel K. napisał/a:
mysle ze ta by byla najodpowniejsza :) shark 10v 2.0
Podzielam Twoje zdanie. Osobiście posiadam takową i jestem wyśmienicie zadowolony. Fakt, trzeba do tego przerobić zasilacz od kompa ale i tak ładowarka cud miód. Szybka, niewielka, łatwa w obsłudze po prostu idealna.
Owszem, ale są tacy, dla których przerobienie zasilacza graniczy z cudem - można kupić już gotowy zasilacz. Mówię z obowiązku .
Pawel K. Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 174 Skąd: warszawa
Wysłany: 18-01-2008, 23:06
ja wiem ze mozna kupic gotowy zasilacz..:) ladowarka jest zajbista akusik potrfi naladowac w 5 min tak na szybko a taki standardowy proces ladowania to okolo 15min:):) i malo psuje akus...
[ Dodano: 18-01-2008, 23:07 ]
i am rozladowywarke:)
[ Dodano: 18-01-2008, 23:12 ]
a akusik polecam ten
PP3815 Pole Position IP3800 7,2V NiMH
Dostępność: Wkrótce w sprzedaży
Producent: Pole Position
Akumulator na ogniwach IP3800mAh.
DANE
- NiMH
- pojemnosc 3800mah
- 7,2 Volt
- wytyczka standard Tamiya
mam go i sluzy mi dobrze!:)
_________________ Moje rady stosujcie na własną odpowiedzialność !!
Też polecam w/w ładowarkę. Sam jej używam i jest naprawdę dobra. Zasilacz można kupić już za 50zł. Jest ona prosta w obsłudze. Ma tylko trochę mały prąd rozładowywania.
PS Czemu posty z nazwą ładowarki nie zostały wykasowane tak jak mój mimo iż podałem samą nazwę ładowarki.
//Bo mogłeś kolidować z punktem ósmym regulaminu, który zabrania wspominania o produktach spoza oferty ATA. Oczywiście są wyjątki - akie jak ładowarka Skark, którą polecają wszyscy.- Quar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum