Wysłany: 04-06-2008, 22:21 xmods-problem z aparaturą
Witam wszystkich po długiej przerwie w udzielaniu sią na forum. Nie dawno zakupiłem sobie xmods'a evolution. Z początku wszystko było ok, jednak po jakimś tygodniu jazdy zauważyłem, że model dość wolno jeździ. Kombinowałem, rozkręcałem samochodzik, czyściłem zębatki, ale nic nie pomogło. Wreszcie przełożyłem kwarce do aparatury kolegi i model znów jeździł jak nowy, a więc naturalne jest że coś nie tak z aparaturą. Pytanie - co? Czym to może być spowodowane? Nie znam się na elektronice więc rozkręcanie na niewiele się zda. Liczę że może ktoś wyczai o co biega.
Z tym nie ma to nic wspólnego gdyż obie aparatury mają i miały tak samo ustawione.
Napisałem do sprzedawcy i zgodził się wymienic mi na nową, więc problem jest już zakończony. Mimo to jednak interesuje mnie jak to mogło się stać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum