Wysłany: 13-08-2008, 20:09 Problem z Hayabusą 2.4 GHz i modelem Desert-Gator
Witam mam problem.
Podłączyłem wszystko (chyba) dobrze, i tak.
Po włączeniu aparatury i samochodu koła skręcają, ale silnik nie działa (Saturn Motor 27 540) a TEU-101BK ciągle pika i mryga, jagby nie znajdywał apki.
Co zrobić, próbowałem wielu rzeczy i nic nie pomaga, wczesniej miałem MF.
Teraz powiem wam jak mam wszystko podłączone
Hmm, z tego co napisałeś w pierwszym poście mogę wywnioskować że kable do odbiornika źle podłączyłeś, otóż pod BAT (tzw. Bec) podłączasz kabel, tak jak ty to nazwałeś ten co zajmuje dwie szpilki, ch1 czyli serwo dobrze podłączyłeś, za to w ch2 podłącz ten kabel trzy żyłowy co wyjmiesz z BAT, bo to jest kabel od Teu-101. I teraz powinno być dobrze, bo z twoich wcześniejszych ustawień wynikało że regiel podłaczyłeś do zasilania odbiornika czyli bec, a kabel od bec podłączyłeś na gaz na aparaturze . Aha przy okazji sprawdź czy masz dobrze połączone kable od silnika czyli zółty-czerwony i niebieski-czarny.
_________________ TKM McRae Rally Team
Ford Focus RS WRC '01 Tamiya TB-01
Subaru Impreza STI WRC '00 Team Arai
Ostatnio zmieniony przez stig333 13-08-2008, 22:32, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum