otóż, jak w temacie
bylem na 3 rajdie nocnym jako widz i zaobserwowałem, że mój samochód w stosunku do nich ma bardzo mały promiań skrętu
a mam podwozie tt-01 i oryginalne serwo jakie bylo w zestawie z tt-ką [ pare razy go rozbierałem, jesli to ma znaczenie]
co zrobić aby był on zwinniejszy?
mały promień skrętu to zaleta, możesz ciaśniej brać zakręty, mały promień czyli okrąg jaki zrobisz jadąc w kółko. Ale skoro masz tt to może właśnie masz duży promień czyli czasem nie udaje Ci się zawrócić "na raz". Sam mam tt i niestety jego konstrukcja nie pozwala na tak ciasne nawroty jak tb-02 nie wiem czy ktoś próbował coś z tym zrobisz jakiś upgrade mechaniczny, żeby koła mogły się bardziej wychylić. Mi to nie przeszkadza ale scigam sie rekracyjnie z 2 tt, do tego na lużnych nawieszchniach i w nawrotach pomaga moc silnika , a na asfalcie jeżdze po lekkich lukach bo mam podniesione zawieszenie i przy ciasnych nawrotach przy duzej predkosci lubi mi model przedachowac ze 2, 3 razy xD, za wysoko mam srodek ciezkosci w modelu jak na jazde po asfalcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum