Jointela
Wysłany: 25-04-2008, 20:11 HItec
witam mam kontroler firmy hitec aggressor 3 i nie wiem jak go ustawić prosze o pomoc bo nie mam instrukcji w jezyku polskim. Mysle ze nie bedziecie mieli probkemu aby wytłumaczyc mi jak mam ustawić ten kontroler.
Posiadam DURGE z standardowym silnikiem tamiy 540 RS . Czekam na instrukcje z góry dzięki
jacław []
Wysłany: 25-04-2008, 20:32
Cześć przykro mi ale nie ma instrukcji w internecie przekopałem 10 stron wyszukiwarki jakieś foty wyślij to może tak dojdziemy czym się ustawia ok??
polecam słowniki online. o ang polski naprawdę nie będzie trudno.
zapytanie googla o konkrety.
możesz też sprobować napisać z czym masz problem bo z twojego opisu nic nie wynika.
a tak przy okazji to większość terminów nie jet tłumaczona na język polski lub jest dość podobna wiec nie powinno sprawić problemu znalezienie do czego służą przełączniki pokrętła i przyciski. na 99% aparatur są opisane nie sadze by hitec tego nie zrobił.
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Los Desperados Rally & Racing Team
Jointela
Wysłany: 26-04-2008, 16:15
ok dziś bede próbował naładowałem już baterie i wkrótce bede szedł testować na plac i ustawiac jak bede miał problem jakiś konkretny to napisze
[ Dodano: 05-05-2008, 15:00 ]
TestowaŁem juz auto smiga az miŁo. Ale nie wiem jakie byŁo by ustawienie parametrow poniewaz jak wiecie aparatura jest dobrze rozbudowana i mozna w niej ustawic prawie wszzstko nie bawem jak wroce do polski to zamieszcze fotki auta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum