Wysłany: 04-08-2006, 10:44 III Eliminacja Pucharu Lata - PRZENIESIONA DO BLUE CITY !!!
Witam Wszystkich.
Jak widzicie obecne warunki atmosferyczne ( prognozy długoterminowe również ) podają opady deszczu w zaplanowanym terminie zawodów.
Byłem dziś w szkole na Osieckiej. Tartan, na którym mieliśmy jeździć przypomina gąbkę i sądząc z zapowiadanej pogody nie widać szans , aby wrócił do normalnej postaci. Nie widzę możliwości po nim jazdy.
Rozmawiając o tym fakcie z właścicielem firmy ATA - zdecydowaliśmy o PRZENIESIENIU miejsca zawodów na tor dywanowy przy sklepie ATY w centrum handlowym Blue City.
III ELIMNIACJA PUCHARU LATA odbędzie się zatem w centrum handlowym Blue City. Wejście na tor od godziny 9. Terminy rozpoczęcia imprezy pozostają zgodne z informacjami zawartymi w formularzu zgłoszeniowym.
Mam nadzieję, iż zaproponowana zmiana będzie Wam odpowiadała i w zgłoszonym składze spotkamy się na torze.
Czy chodzi o ten tor przy sklepie??? CZyli nie bedzie budowany tor przy fontannach?? Gdzie będą serwisy??
_________________ "wmark"
Jeszcze tu wrócę...
Erik Turlejski []
Wysłany: 04-08-2006, 14:37
jesli o te4n tor chodzi, to ja powiem, że tam nie ma się jak ścigać, byłem z kolegami (ja bez modelu) jeden micro drugi dtm1:10 dtm nie miał miejsca na wyprzedanie...
Ponawiam swoje pytania, bo jutro już zawody. Czy to o ten mały tor chodzi? Gdzie będa serwisy? Czy bedą stoły czy trzeba się przywieżć swoj?
_________________ "wmark"
Jeszcze tu wrócę...
Robert Goś []
Wysłany: 04-08-2006, 17:31
Witam wszystkich.
Eryk, na tym torze robiliśmy już zawody, do największych zapewne On nie należy, jednak po zawodach które robiliśmy NIKT NIE NARZEKAŁ.
Na chwilę obecną są dwie możliwośći :
- przenieść zawody w miejsce, gdzie postanowiliśmy je przenieść ( niestety pogoda sprawiła figla i nie ma możliwości rozegrania ich w pierwotnie ustalonym miejscu )
- odwołać zawody
NIE MA MOŻLIWOŚCI Z DNIA NA DZIEŃ ZAŁATWIENIA HALI, NA KTÓREJ MOŻNA BY ROZEGRAĆ TE ZAWODY.
pozdrawiam
Robert Goś
[ Dodano: 04-08-2006, 17:36 ]
wmark napisał/a:
Ponawiam swoje pytania, bo jutro już zawody. Czy to o ten mały tor chodzi? Gdzie będa serwisy? Czy bedą stoły czy trzeba się przywieżć swoj?
Witam.
Na pierwsze Twoje pytanie odpowiedziałem w pierwszym poście tego tematu.
Stoły na serwis będą usytuowane pomiędzy schodami, torem i sklepami Aty i tym z zabawkami. W tym miejscu stały jmuż stoły serwisowe na jednych z zawodów.
Nie ma potrzeby, abyś przywoził stół swój, mamy zakupione ławki szkolne, które na stałe są składowane w Blue City. Są również krzesła.
Pozdrawiam
Robert Goś
Marcin Pogorzelski []
Wysłany: 04-08-2006, 17:44
to ja juz widze te zawody 10 modeli na tym torze i wyprzedanie na prostej
to ja juz widze te zawody 10 modeli na tym torze i wyprzedanie na prostej
Witam.
Marcin, czyżbyś był zgłoszony na te zawody, jakoś nie widzę Cię na liście zgłoszonych. Nie bardzo więc rozumiem Twoją zbędną i BŁĘDNĄ dyskusję w tym temacie.
Zdajemy sobie sprawę, iż na tym torze ciężko będzie jeździć , gdy na torze będzie 10 modeli. Dlatego grupy , w poszczególnych klasach będą 4-5 osobowe. Podobnie z finałami.
Nie jestem " szczęśliwy" że pogoda zrobiła psikusa i musieliśmy zmienić miejsce zawodów. Lecz niestety na pogodę nie mam wpływu.
pozdrawiam
Robert Goś
Marcin Pogorzelski []
Wysłany: 04-08-2006, 20:10
bo dzisaj mialem zamar to zrobic ale jak zobaczylem to to sie wstrzymalem ale i tak wpadne bez modelu
Robert Goś []
Wysłany: 04-08-2006, 20:11
Marcin Pogorzelski napisał/a:
ty tak ale model moze nei przezyc
Wiele zależy od umiejętności kierowcy i kultury jazdy. Słaby kierowca, który ustawi model na najszybsze przełożenia i będzie naciskał w każdej sytuacji gaz do końca - z pewnością będzie miał model uszkodzony. Lecz to niestety nie jest wina toru, tylko Jego umiejętności jazdy i dostosowania się do warunków jakie panują na torze.
pozdrawiam
Robert Goś
Marcin Pogorzelski []
Wysłany: 04-08-2006, 20:24
odbieram to jako prowokacje do strartu jak bym mial tylko silnik to bym wystartowal
chyba ze bede mogl pojechac sprintem albo yokomo w jakiejs klasie nieklasyfikowany
Robert Goś []
Wysłany: 04-08-2006, 20:45
Marcin Pogorzelski napisał/a:
odbieram to jako prowokacje do strartu
chyba ze bede mogl pojechac sprintem albo yokomo w jakiejs klasie nieklasyfikowany
Witam.
Jak zapewne wiesz z Łomianek - jest taka możliwość. Jazda Twoja innym modelem będzie jednak poza klasyfikacją. Silnika jednak tym razem nie będę Ci mógł pożyczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum