Wysłany: 18-07-2006, 19:10 III ELIMINACJA PUCHARU LATA "Jeździmy w lato z Defeną i
Witam Wszystkich.
W dniu 05 sierpnia 2006 r. przy Skole Podstawowej nr 163 im. Batalionu Harcerskiego " Zośka" w Warszawie ul. Osiecka 28/32 zostanie rozegrana III eliminacja Pucharu Lata . ( Jest to ostatnia eliminacja przed fimałem , który zostanie rozegrany 26-27 sierpnia w Blue City. )
Jeżdzimy na boisku tartanowym w/w szkoły.
Miło mi poinformować wszystkich zainteresowanych, że od tej eliminacji w klasie Mad Fighter za miejsca od 1 do 10 są przewidziane ( prócz pucharów i dyplomów ) nagrody rzeczowe. W pozostałych klasach nagrody są przewidziane od 1 do 5 miejsca.
Wkrótce, w tym temacie powinien ukazać się informator, przez który zgłaszajcie się na te zawody.
Ostatnio poga nie jest zabardzo zachęcająca a mianowice pada, dziś również. Więc czy zawody zostaną przeniesione (w razie deszczu) do hali (sali gimnastycznej) ? Czy może będziemy jeżdzić w deszczu? Mi to odpowiada
_________________ "wmark"
Jeszcze tu wrócę...
Robert Goś []
Wysłany: 04-08-2006, 10:48 Re: Pogoda
wmark napisał/a:
Ostatnio poga nie jest zabardzo zachęcająca a mianowice pada, dziś również. Więc czy zawody zostaną przeniesione (w razie deszczu) do hali (sali gimnastycznej) ? Czy może będziemy jeżdzić w deszczu? Mi to odpowiada
Witam.
Odpowiedź na nurtujący Cię problem znajdziesz w poście "III Eliminacja Pucharu Lata - PRZENIESIONA DO BLUE CITY".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum