Wysłany: 07-11-2006, 18:50 III Eliminacja HMP - 11-12.11.2006r/IV Eliminacja KMMT
Witam Wszystkich.
Jak zapewne wiecie ukazał się ( już jakiś czas temu ) INFORMATOR i FORMULARZ ZGŁOSZEŃ na III Eliminację HMP rozgrywaną w dniach 11-12.11.2006r w Blue City ( tor przy fontannie ), będącą jednocześnie w kilku klasach ( patrz Kalendarz KMMT ) IV Eliminacją KMMT. Wszystkich, jeszcze nie zgłoszonych, zapraszam do udziału w tych zawodach.
pozdrawiam
Robert Goś
[ Dodano: 09-11-2006, 10:53 ]
Witam.
W dniu dzisiejszym , tj.09.11.2006 r od godziny 20:00 zaczynamy rozkładac tor. Chetnych do pomocy w rozkładaniu toru - serdecznie zapraszam.
Jednocześnie informuję, iż jutro, tj. 10.11.2006 r od godziny 10:00 do godziny 22:00 dla wszystkich chętnych sa przewidziane na nim treningi, na które wszystkich serdecznie zapraszam .
pozdrawiam
Robert Goś
[ Dodano: 10-11-2006, 08:26 ]
Witam Wszystkich.
Zawodników zgłoszonych na te zawody , w imieniu Organizatorów proszę ( w miarę swoich mozliwości ) o zabranie ze sobą stołów i krzeseł na "serwis". W imieniu Organizatorów informuję, iż posiadamy 90 stołów i krzeseł. Zgłoszonych na te zawody jest prowie 170 zawodników, więc na stołach, którymi dysponujemy może być raczej "ciasno". Z racji odbywających się w tym terminie wyborów nie mamy możliwości wypożyczenia większej ilości stołów i krzeseł , tak jak zawsze z zaprzyjaźnionych szkół. Mam nadzieję , że dostosujecie sie do powyższego. Za te utrudnienia w imieniu Organizatorów serdecznie Was przepraszam.
pozdrawiam
Robert Goś
Jan Pawlak []
Wysłany: 10-11-2006, 21:19
Witam.
Mam takie pytanie... co będzie jeśli nie mam licencji ? Moge wystartować czy musze wykupić licencje ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum