Modelarstwo - tamiya.pl Strona Główna Modelarstwo - tamiya.pl
modele rc, modele do sklejania
•   Tamiya Carson - sklep  •   Portal  •  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 
   •   Informacje o zawodach  •  

Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Formularz zgłoszeń na I Eliminację
Autor Wiadomość
Robert Goś
[]

Wysłany: 03-10-2006, 18:16   Formularz zgłoszeń na I Eliminację

Witam wszystkich.

Na I Eliminację, Informatyk, który zajmuje się zrobieniem FORMULARZA ZGŁOSZEŃ nie zdąży go zrobić. Wszystkich zainteresowanych tymi zawodami proszę o zgłaszanie się na nie za pomocą maila podanego w INFORMATORZE.
Za utrudnienia zainteresowanych przepraszam, mam nadzieję, iż na kolejne zawody z tego cyklu Formularz Zgloszeń będzie już gotowy.

pozdrawiam

Robert Goś

Michał Kleszewski
[]

Wysłany: 05-10-2006, 08:27   

OK, mówi się trudno, ale może wobec tego zamieścisz gdzieś, choćby w tym wątku listę zgłoszonych? Albo przynajmniej liczbę w poszczególnych klasach, jeśli lista to problem.

Robert Goś
[]

Wysłany: 05-10-2006, 09:50   

Witam.

Michał, listę osób zgłoszonych mogę zamieścić w dniu jutrzejszym , po godzinie 20:00. Wtedy bedzie już ona zamknięta. Na dzień wczorajszy ( przegladałem zgłoszenia w ATA ), duza ilośc zawodników jest w klasach : Mad Fighter, Top Stock - w tych klasach powinny byc po dwie grupy. W klasie 540 jest zgłoszonych 4 lub 5 zawodników. Najmniej liczne klasy to Dzentelmen i Spec ( w Dżentelmenie była do wczoraj zgłoszona tylko jedna osoba. Nie był to Michał K., który miał jeździć w tej klasie - przynajmniej tak słyszałem :wink: )

pozdrawiam

Robert Goś

Michał Kleszewski
[]

Wysłany: 05-10-2006, 13:22   

Robercie,

właśnie po to pytałem, żeby się zorientować, czy jest sens się zapisywać do Dżentelmena. Na pewno wystartuję w dwóch klasach, w 3 nie ma sensu. A jak Dżentelmen nie będzie rozgrywany, to w zamian zapisałbym się do 540. No ale już dzisiaj kupiłem silniki do Dżentelmena, więc mam nadzieję, ze jednak klasa będzie rozgrywana.

Ilu musi być zgłoszonych zawodników, zeby klasa była rozgrywana?
MK

Odpowiedz do tematu