treczka konrad Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 58 Skąd: lodz
Wysłany: 03-11-2008, 20:28 Zawody
Witam mam pytanie czy są organizowane zawody helikopterów? Mam jeden i troche mmnie denerwuje że tylko wokół samochodów świat sie kręci Jeśli jest ktoś tym zainteresowany to ja mam elektryka (nie wiem czy moge powiedzieć ale mam lame v4) sory zły dział
DarkMesjasz
Wysłany: 11-12-2009, 21:34
Ale po co został wogóle stworzyli dział o helikopterach..??Bo na pewno nie po to by rozstrzygać kto ma większą populacje;/!!!
Zwróciwszy uwagę na to że na świecie jest 1000x więcej samochodów niż helikopterów i są rajdy samochodowe w 10 typach a helikoptery są prawie, że mało interesujące...
Quarien Pomógł: 14 razy Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-12-2009, 22:53
Dziękuję, że się z nami tym podzieliłeś. Twój owocny wkład do dyskusji zmusił mnie do myślenia i gruntownej zmiany poglądów! Mam nadzieję, że na tym forum pojawi się więcej postów takich jak Twój.
A serio.
Po cholerę odkopałeś tak stary temat? W dodatku nic sensownego do niego nie wnosząc...
Zamykam.
_________________ Nie ponoszę odpowiedzialności za wcielanie moich rad w życie.
W przypadku zastrzeżeń, co do mojej pracy, proszę o kontakt na PW.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum