Modelarstwo - tamiya.pl Strona Główna Modelarstwo - tamiya.pl
modele rc, modele do sklejania
•   Tamiya Carson - sklep  •   Portal  •  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 
   •   Informacje o zawodach  •  

Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prosba o pomoc dla blondynki
Autor Wiadomość
Lusienka

Wysłany: 22-11-2008, 15:55   Prosba o pomoc dla blondynki

Witam wszystkich, co prawda chyba nie jestem moze typowa blondynka, ale w tym temacie sama nie dam sobie rady.
Czy ktos moglby polecic mi helikopter albo samolot do nauki?Chcialabym kupic cos takiego mezowi na urodziny, ale wydatek 600 zl uwazam za bezsensowny jesli mu sie nie spodoba albo model od razu ulegnie zniszczeniu.

Myslalam o jakies zabawce na poczatek, czy ktos moglby mi pomoc w zakupie czegos takiego i podac marke i cene, najlepiej z firmy miedzynarodowej, bo niestety nie mieszkamy w Polsce.

Dziekuje za pomoc

Gambit 

Wysłany: 24-11-2008, 11:10   

Najlepiej kupić symulator, na którym mozna latac zarówno smigłowcem, jak i samolotem. W zestawie jest nadajnik i oprogramowanie, dzieki czemu nauczy się najpierw panować nad modelem przy pomocy elementu sterującego zblizonego do tego, jaki bedzie do sterowania kazdego z modeli latających . Bez tego, jeżeli nie ma żadnego doswiadczenia w lataniu modelem, wydatek 600 zł będzie starcony po pierwszych minutach, jak model spadnie i się rozbije. Części zapasowe sa drogie i większości nie są dostępne od reki, a połamane śmigła w helikopterach to standard.
TRF-501X - były 2
TRF-511

Odpowiedz do tematu