misiekkrk
Wysłany: 24-07-2011, 18:48 REGULATORY DO SILNIKÓW GRAUPNER 600 SPEED 7.2V JAKIE??
Witam Panowie jestem na etapie składania łódki wedkarskiej i poszukuje jakiś regulatorów do dwóch silników graupner 600 speed 7,2V którymi będzie napędzana łódka. Silniki jak podaje producent maja maxymalny pobór przy obciążeniu 12A a chwilowy pobór prądu wynosi 85A dane są podane przy zasilaniu 7.2V. Ja te silniki będe zasilał na 6V z akumulatorów żelowych. Jakie byście polecili regulatory dwu kierunkowe z BeC do tych silników żeby to razem dobrze działało???Myślałem nad regulatorami NOSRAM Magnum Power Reverse dokładnie takie //ciach jak mawiał Quarien czy myślicie że te regulatory będą odpowiednie pod te silniki i mozna je śmiało kupowac??A może macie jakieś inne sprawdzone propozycje??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum