wsadze tam (prawdopodobnie) akku 9,6V zamiast baterii widocznej na zdjeciu i akku 6V (na zdjeciu tylko kabelki). nie wiem czyto bedzie dzialalo al mam pomysla na inne rozwiazanie
DawMog []
Wysłany: 08-06-2006, 20:42
a powiec jak zamontujesz smiglo do silnika i jak ono bedzie wychodzilo z lodzi ?
jak zrobisz dziore i przez nia smiglo bedzie szlo to woda bedzie sie tam nalewac
Filip Sośnicki []
Wysłany: 08-06-2006, 21:02
to bedzie szuwarolot. lodz plaskodenna i wiatrakiem na gorze ^^, a nie motorówka
DawMog []
Wysłany: 08-06-2006, 21:55
aaaaaaaaha ja tez taka chcialem robic ale nie zrobilem bo wlasnie sylwester sie zblizal za 2 dni i pomyslalem ze sobie rakiete tak przymontuje i na wode ale troche nie wypalilo pod wode poszla tzn tak ja popchalo ze dziobem zamurkowala
Filip Sośnicki []
Wysłany: 08-06-2006, 22:08
moja babcia (nie śmiać sie!!!) pracuje w papierniczo-modelarskim i ma silniczki rakietowe. Już 2 se zakupiłem ^^. tylko nie weim do czego je zamontować moze zrobie se specjaną łodź...
ale taka wyprofilowana do pływania(lotów) szybkiego z napedem rakietowym ^^ ale bedzie fazka.
tylko z czgo zrobic kadlub zeby sie nie zjarał????
F20A4 []
Wysłany: 12-06-2006, 19:44
kup spadochron do chamowania
btw jak to zrobisz zapodaj jakies fotki albo moze jakis mpg ?? samochodow troszke na necie jest ale lodeczek niewiele
DawMog []
Wysłany: 12-06-2006, 21:28
jaki spadochron ?
przeciez jak to odpali to czesc poleci tak ze spadochron nic ci nie da a po za tym watpie czy bedzie go jeszcze wylawial z wody nie ma sesu
i aparatury tez pewnie nie bedzie na starowanie za duze ryzyko to jak by ten spadochran otwozyl ?
F20A4 []
Wysłany: 12-06-2006, 21:58
ze spadochronem to byl zart - aluzja do wyscigow na mile i 1/4 mili - auta z silnikami rakietowymi i te ktore maja osiagi w okolicach 8 s na 400 maja zazwyczaj spadochrony w celu chamowania
Filip Sośnicki []
Wysłany: 12-06-2006, 22:35
po zakonczeniu roku dosteje kaske i jade do moelarskiego (tylko chyba mi znanego ;D ) i kupuje zapas balsy i zywicy epoksydowej na caly rok xD
zanim to zrobie to troche potrwa bo nie mam zbyt duzo wolnego czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum