Wojtek Gądecki Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 120 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-02-2007, 19:46
Tak mniej więcej 100 metrów . Zależy na jakim silniku ale na standardowym około 15 minut .
Radził bym kupić na początek jakiś lepszy akumulator .
_________________ Moje rady stosujesz na Własne Ryzyko
anelka46 []
Wysłany: 26-02-2007, 19:54
jakis lepszy tzn nie wiem 3000mah i jakie koszta takiego akumulatorka , a przy tym modelu nie ma instrukcji po Polsku z tego co wyczytalem w tym temacie zgadza sie?a i troche glupio mi sie pytac(wkoncu forum tego sklepu) bo zastanawiam sie czy jak juz sie zdecyduje na kupno i bede mial odpowiednia ilosc sianka to odebrac go osobiscie?czy nie ma sie co martwic o przesylke, wkoncu z Bydgoszcz kawalek do Wawy jest lepiej te pieniadze zainwestowac w jakies czesci jak np:akumulator niz na podroz
Jakub Kowalczyk
Wysłany: 26-02-2007, 19:57
lepiej akumulator można zaufać ACIe jak coś ewentualnie nie będzie grało zkontaktujesz sie z Nimi przez maila lub telefonicznie i powinno byc wszystko OK[/u]
Filip Sośnicki []
Wysłany: 26-02-2007, 21:51
hahahha kurcze a już myślałem .....
ATA to porządna firma. bedzie wszystko ok. a jeśli nawet nie to mailem tylko i już
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum