Ja bym zaczął na twoim miejscu tuning MF od łożysk i wzmocnienia mostka, a dopiero myślał nad drążkami kierowniczymi. Ponadto regulowane drążki kierownicze to i tak niewielka zmiana w jeździe, czego prawdopodobnie nie zauwazysz przy tym modelu, no chyba że przestawisz ze skrajnych położeń. Zamiast tuningować MF lepiej naucz się nim jeździć, a później kup model wyższej klasy, zwłaszcza, że MF nie ma juz przyszłości i przestali go produkować.
_________________ TT-01D - był
DF-03 - były 2
DB-01 - był
TRF-501X - były 2
TRF-511
Łukasz D.
Wysłany: 27-08-2007, 14:54
Kupiłem już łożyska. A jeśli chodzi o inne modele to na razie mnie nie stać na kupno nowego.
Z pozostałych pieniędzy kupisz kilka innych przydatnych rzeczy np silnik, pakiet, lepszą aparaturę czy szybszą ładowarkę. Oczywiście możesz sprawdzić w innych źródłach, bo nie zawsze warto poprzestac na jednym miejscu, zwłaszcza, że nie wszystkie potrzeby mogą być zaspokojone pod jednym adresem.
W torowych też możesz wybierać, bo raczej tylko zawodnicze modele przekroczą cenę 1000 zł. Musisz tylko sobie odpowiedzieć, gdzie chcesz tym modelem jeździć. Jeżeli masz w pobliżu tylko nierówny teren, to lepiej kup Off Road'a
_________________ TT-01D - był
DF-03 - były 2
DB-01 - był
TRF-501X - były 2
TRF-511
Łukasz D.
Wysłany: 29-08-2007, 08:15
Mam jeszcze problem bo gdy skręcam to jedno koło mocniej skręca a drugie mniej , i jeszcze w dodatku coś odziera, przy skręcie ?!
_________________ Łuki
PAD Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-08-2007, 11:25
ja w swoim super też to mam , czy to wada fabryczna?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum