Pawel K. Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 174 Skąd: warszawa
Wysłany: 08-11-2007, 18:19 czy oplaca sie inwestowac...
mam nadal niestety mf taki los i czy oplaca sie inwestowac w elektronike i akumulatroy i ladowarki do mf?? bo przypuszczam ze elektornike i reszte bede mogl przeniesc sobie do lepszego modelu jak bede chcial ??
_________________ Moje rady stosujcie na własną odpowiedzialność !!
Pozdrawiam Paweł !
diablo14 Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 245 Skąd: Radom gg - 7519094
Wysłany: 08-11-2007, 19:40
no ale zobacz jak kupie np jakis dobry regiel i wsadze go do mada to bede mog go potem wyjac i wsadzic do lepszego modelu tak samo z akusem bede go uzywal w mf a potem przeloze do innego modelu
Pozdrawiam Paweł !
PAD Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-11-2007, 19:08
w MF zamęczysz każą elektronikę!
mam znajomych których mady ZEPSUŁY SIE NA ASFALCIE
albo silniczek nie wytrzymał albo jakieś ziarnko piasku do serwa wpadło , ale sie popsuło
żal regla ja moje teu-101bk męcze w super fighterze, 2 razy był zalany CAŁKOWICIE (kąpiel w kałuży po dach) i wystarczyło zresetować
dopiero jak kupie tt czy tb kupie lepszy regiel
myśle że moja logika jest w miare logiczna
kup se df-03 i dopiero pakuj inne rzeczy
Wysłany: 10-11-2007, 07:53
ja mam ten sam regiel co ty tylko ze w mf byl zalany 7 razy kapielw kaluzy.. ;p i bez resetoeania poprostu go otwirelaem i suszylem... moj mad jest tak zuyzyty ze to szok i wszystko dziala no po za przednia wiezyczka amorow ktora jest zepsuta ale mniejsza o to.. a po za tym to regile serwo odbiornik przezyly tele co chyba w zadnym samochodzie..
Pozdrawiam Paweł !
Wysłany: 10-11-2007, 12:44
ja drobnych zalań nie liczę bo właśnie doświadczyłem jazdy po zaliścionym asfalcie z półcentymetrową warstwą wody
CHLAPAŁEM NICZYM MOTORÓWKA
a w wanience jak zwykle dużo wody:P w końcu od tego wanny
Wysłany: 14-11-2007, 14:12
ale to nie sa male zalania ja normalnie jezdze po wodzie i jak woda taka fala wody zaleje regile to ja go otwieram i dziala ja zezdze po kaluzasz i to tak fajnie wygalda ja motorowka
]:P:D:)
Pozdrawiam Paweł !
Wysłany: 16-11-2007, 22:22
hehe
bagusy "AQUA POWER" chyba se taką naklejke wydrukuje i śrubę zrobie XD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum