Witam, jestem nowy na forum i zwracam sie z prosba do uzytkownikow modelu Tamiya TNX
Chodzi mi dokladnie o ten model:
Moj problem jest taki - gdzies mniejwiecej w grudniu, 4 razy pod rzad jezdzilem Tamiya po sniegu, gdzie pozniej po skaczonej jezdzie Tamiya to nie byla juz Tamiya, tylko wielka kulka sniegu I tak 4 razy pod rzad ja suszylem w piewnicy az..
Probojac nastepnego dnia odpalic moje cudo, zaczelo cos sie jarac - sprawdzilem w srodku skad dochodzi ten smierdzacy dymek - okazalo sie ze rozrusznik.
Wyjalem przeczyscilem - nie dziala, zanioslem do serwisu (niejestem z ani w polsce) w serwisie powiedzieli ze mi tego nie zrobia,
nie wiem co robic, poprzedni wlasciciel poradzil mi rozebrac ten rozrusznik i polutowac jakies styki czy cos - strasznie z niego sie dymi nawet po przeczysczeniu - i smierdzi spalenizna.
Uznalem ze nie bede sie bawil w zadne czysczenia, lutownia tylko kupie sobie nowy starter, uznalem ze najlepszy bedzie PULL STARTER czyli taki jak w kosiarce, bo ten elektryczny juz mnie dobijal , a wiec
Moja prosba to w sumie pytanie:
Co to jest:
Czy to wyzej to starter/rozrusznik? Bo przeznaczony do mojego modelu - ale jak pozniej po wlozeniu tego mam odpalac Tamiye? - Bardzo prosze o odpowiedz.
Albo czy ten PULL starter bedzie pasowal : ?
◘ Jesli bedzie pasowal to super, a jesli nie to gdzie moglbym dostac taki starter w polsce?
◘ Jest mozliwe zamontowac PULL-STARTER w tym modelu Tamiyi?
◘ Jesli tak gdzie moge nabyc?
◘ Jesli nie gdzie moge kupic ten sam elektryczny taki jaki mam od nowosci (fabryczny)?
Jesli jest to mozliwe, albo nie jest ktos pewny to prosilbym o adresy firm, sklepow, na wakacje bede w polsce wiec nie bedzie problemu pojechac gdzies odebrac, ale sa tez telefony
,pozdrawiam.
//Wybacz, musiałem usunąć linki do e-baya (ósmy punkt regulaminu). Jeśli obrazki będą niewystarczające, mogę dorzucić opisy produktów. - Qr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum