Witam. Chciałbym się spytać jaki model spalinowy kupić na początek? Chodzi mi o to aby nie był zbyt drogi(również w utrzymaniu) ale dość mocny i szybki. Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź.
Ehh czy otrzymam odpowiedź na moje pytanie(nie wspominając innych), czy też olaliście mnie po prostu(z tego co się dowiedziałem nie tylko mnie) i macie mnie gdzieś? No bo w końcu ile można czekać na odpowiedź...
1. Na początek odradzam model spalinowy, za cenę najtańszego można kupić już elektyrki które przewyższają prędkościowo spalinówki a sądzę ze oto Ci chodzi.
2. Wybacz mój panie że nie zdążyłem panu odpowiedzieć szybciej...
ps. może jest to spowodowane tym, że nie wszyscy mamy tyle czasu co pan i udzielamy się na tym forum z własnych chęci, nie mamy za to żadnego wynagrodzenia a szkoda
_________________ Nie rozumiecie idei koncepcji moich założeń.
A więc suponuje, że koherentna moich rad w życie mogą przynieść skutek odwrotny od zamierzonego.
Dzięki, skoro odradzasz spalinówkę to czy mógłbyś przesłać linki do elektryków które przewyższają mocą, przyśpieszeniem i prędkością spalinówki? Zdecydowałem się na to gdyż pisaliście mi że mojego df-02 opłaca się tylko zmienić na inny model. A co do ceny to do maks 1600zł ten model
PS: Co do tamtego to się troszkę zdenerwowałem gdyż zauważyłem ile wyświetleń ma mój temat i nikt nic nie odpisywał, a tak po za tym to miałem zły dzień... Wybacz.
Proponuje przekopać historie formum. Znajdziesz tam informacje jaki model wybrać.
sugeruje też przejrzeć porostu ofertę sklepu, modeli nie jest tak dużo, wybierz jakiś który ci odpowiada i popytaj się o konkrety. oferty innych firm na tym forum nie można omawiać.
a każdy elektryk z zamontowanym mocnym silnikiem bezszczotkowym zasilany co najmniej 7,4 LIxx ( najlepiej 14,4v ) spełnia twoje kryteria.
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum