Witam! TO NIE JEST OFERTA SPRZEDAŻY TYLKO PYTANIE ZA ILE COŚ TAKIEGO chODZI
Postanowiłem sprzedać moją tamiyę tnx 5.2r.I pytanie do was za ile mogę ją sprzedać.Wymienię cechy:
-przepalone 7l na paliwie 25 %hmm takim dobrym w metalowych zbiornikach (może będziecie wiedzieć)
-karoseria w bardzo dobrym stanie tylko drobne nieuniknione ryski i 2 pęknięcia z tyłu nad zderzakiem ( ale to chyba wada fabryczna bo jak podskakuje to karoseria uderza o zderzak)
-Opony prawie jak nówki , wszystko w idealnym stanie , prawie jak nowe tylko jeden wachacz ma takie zadarcie od spodu.
-skrzynia i silnik do regulacji.
-2 płytki z góry radiatora na silnik urwane,reszta radiatora niema nawet zadrapanego lakieru.
-do samochodu dokładam 5 l paliwa (big beng 25%, czy jakoś tak) na które nie wyregulowałem silnika ( nie jeździłem na paliwie tej firmy)
-do kładam starter bez akumulatora , nadajnik , grzałke do świecy.
-model po każdej jeździe czyszczony i smarowane półosie.
-model w pełni sprawny do jazdy tylko wyregulować silnik i skrzynie.
-Do modelu mam orginalne pudełko instrukcje i spis części.Instrukcja w J.angielskim.I klucze do niego.
-Ogólnie wszystko zadbane niema żadnych zacieków itp.
TO NIE JEST OFERTA SPRZEDAŻY TYLKO PYTANIE ILE JEST COŚ taKIEGO WARTE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum