Modelarstwo - tamiya.pl Strona Główna Modelarstwo - tamiya.pl
modele rc, modele do sklejania
•   Tamiya Carson - sklep  •   Portal  •  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 
   •   Informacje o zawodach  •  

Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przeróbka
Autor Wiadomość
pablomaster12 

Wysłany: 14-03-2011, 14:38   Przeróbka

Witam. Chciałbym się spytać czy istnieje możliwość zmodyfikowania modelu np. df-02 na model trialowy. Chodzi mi o to czy bardziej opłacało by się przerabiać go na taki niż np. kupić sobie model Traxxas Summit który ma specjalne przełożenie które służy do jazdy po ciężkim terenie, widziałem też pare filmików w internecie na których ciągnął on dość duże ciężary(np. dzieci). A więc czy istnieje możliwość przerobienia modelu df-02 na takiego który będzie miał moc pociągową(i trialową) tak jak Traxxas Stummit czy może bardziej opłaca się kupić ten model? Jeśli istnieje inny model o takich parametrach i właściwościach jak Traxxas to poproszę o podanie jego nazwy, a jeżeli znajduje się on w sklepie ATA to poproszę o link.
Przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne ale piszę z telefonu gdyż na razie nie mam dostępu do internetu(z powodu awarii) a to pytanie strasznie mnie nurtuje. :)
Z góry dziękuję za wszelkie informację i pomoc oraz proszę o szybką odpowiedź.

Byłbym zapomniał: Jeśli można to proszę o odezwanie się w moim poprzednim temacie.
Tamiya Gravel Hound DF-02, Snow Leopard 1:16 - Heng Long

Odpowiedz do tematu