TO jest moj pierwszy wpis na forum.
dosyc dawno kupiłem na allegro Bonzera (tiger cross) i gwarancja wygasła.. no i sie zepsul. Nie wiem co to moze byc ale pojazd jakby z opuznieniem wykonuje polecenia z nadajnika a czasami nic nie robi.
moze mi pomozcie co mam zrobic albo gdzie pojsc do naprwawy(mieszkam w Bydgoszczy)
z gory dzieki
howsiak
Proponuje poszukać albo kółka modelarskiego w twojej okolicy, albo jakiegoś sklepu. ( tylko nie z zabawkami a modelarskiego ) zabrać model ze sobą ( w pełni naładowany wyczyszczony i suchy) i porozmawiać na miejscu.
Jak chcesz się bawić samemu to proponuje zmienić kwarce, i dokładnie wyczyścić elektronikę.
Obstawiam ze jest wilgoć w reglo-odbiorniku (w postacji mokrego pyłu).
i jak zwykle spróbuj od kogoś pożyczyć elektronikę i posprawdzaj komponenty swoje u niego. ( ale nie wszyscy maja znajomych z modelami)
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum