gringo
Wysłany: 31-12-2009, 13:27 Pytanie o podwozie
witam,
Zdecydowałem sie na kupno modelu RC. Chcę zakupić podwozie ale nie za bardzo wiem na co sie zdecydowac. Dysponuje kwotą ok 1500pln. Zależy mi żeby było rozwojowe (moźliwości tuningu, dostępność gratów). Nie mam zamiaru startowac w zawodach, ma sluzyc tylko i wylacznie do zabawy. Jeśli taki temat już się pojawił to prosiłbym o linka bo moja przeglądarka niechce współpracować z szukajką....
pozdrawiam
DarkMesjasz
Wysłany: 01-01-2010, 20:19
Jak dysponujesz taką kwotą to myślę że najlepszy będzie łosiek (Team Losi XXX-s)...Lecz za równo może to być, modeli jest mnóstwo musisz się sam zdecydować jeżeli chcesz dokładać do modelu, i dokładać dłubać w nim dużo to tylko TT-01...
Każdy model ma swoje zalety za równo jak i wady dużo osób wciąż to powtarza:)
Modelu nie da się doradzić sam musisz zdecydować...To najpopularniejsze modele:
-TT-01
-TB-02,TB-03
-TA-04
-TF5(Kyosho)
-Team Losi XXX-s
Wiesz pisałeś, że chcesz jeździć dla zabawy nie będę Ci narzucał gdzie masz jeździć, ale moim zdaniem jazda dla zabawy to nie to samo co Tor czyli rywalizacja itd...
zdecydowanie TT-01, jest to popularne podwozie i zawsze na zawodach znajedzie się ktoś z częściami i pomoże, pozatym jest stosunkowo nowe w porównaniu z ta-01, które jest juz przeżytkiem i z częściami mogłoby być kiepsko
ps: jeśli decydowałbys się na tt-ke to szukaj wersji E, jest znacznie lepsza- głównie chodzi o bardziej precyzyjny układ kierowniczy
_________________ tt-01
kyosho alpha 3
gringo
Wysłany: 03-01-2010, 21:59
czesc,
kupilem model na podwoziu TT-01E. Generalnie jestem bardzo zadowolony. Chcę dokupić dodatkową budę (ot taki kaprys ). Czy ktoś z Was malował sam budę? Czy malowanie aerografem wchodzi w grę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum