[ Dodano: 03-03-2008, 21:30 ]
samo podwozie jest ale fot niema jednak jest jedna fota ale to nadkole wygląda jak z taśmy naprawczej
[ Dodano: 03-03-2008, 21:31 ]
a może wtopić w bude ale to by było trudne ...
[ Dodano: 03-03-2008, 21:40 ]
WIEM JAK WYGLĄDAŁY jak masz TT-01 to jest przednia oś to było coś takiego że się przez słupki przekładało i cała oś zakryta (w sensie obydwie opony) ktoś nawet na forum takie miał i to się przydaje jak po piachu jeżdzisz i po kałużach bo z plastiku i spóywa po tym woda.
[ Dodano: 03-03-2008, 21:52 ]
już nie ma tego tematu ale daje słowo że gdzieś to widziałem
tak miałem cos takiego, z tyłu to działało ale z przodu juz gorzej, ale wtedy nie miałem podwyzszego wiec nagarnałem wszystko do srodka az sie blokowało serwo i model nie skrecał teraz tego nie stosuję bo z praktyki widze ze to dosc wytrzymały model. ma razie nic sie nie urwało nic sie nie zatarło wszystko jakos tam działa a do rozwałki w koło bloku starczy :] wode tez wszystko przyjmuje spokojnie, w nagorszym wypadku model sie wyłaczał, obsechł troche i działał dalej. teraz czeka go wiosenny przeglad i nowa karoseria na ten sezon
heh no moze na fotkach teraz wyglada znacznie gorzej :], aczkolwiek nie ma tylko czesci zdrzaka to calosc wpadła pod skode octawie zaraz po zakupie hehe , chciało mi sie scigac z 1.8T no i wyprzedzilem ale jakies zakłucenia czy cus i mi skrecił prosto pod fure kumpla na czescie nie pod kolo wiec tylko karoseria poszła cala popekała ale na forum byly dobre patenty plus moje nowe i rok przetrwała ale teraz mam ochote na nową
Rusze ponownie stary temat czy na czas obecny ktoś posiada takie nadkola albo jakies fotki jak zrobic cos takiego ?
dzimus
Wysłany: 17-02-2010, 09:39
ja zrobilem z puszek po piwie 0.5L.... Mam nieosloniety regler i elektronike latam caly czas po sniegu i deszczu i jeszcze sie nie stalo nigdy tak zeby cos sie zalalo nadkola dzialaja idealnie idzie je szybko zdjac i zalozyc spowrotem wygladaja calkiem niezle zaraz zrobie zdjecia jak to wykonalem i dam na moim moblogu
jest to wersja testowa caly czas sprawdzana w trudnych warynkach orygianal bedzie za miesiac jak te przejda kompletne testy ...... mam zamiar dodac jeszcze pasek na boki wanienki podwozia wtedy wogole nic sie nie dostanie do srodka
dzimus.moblog.pl ----- youtube-kanal dzimusek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum