Witam. Mam już swojego spalinowca, ale zastanawiam sie nad kupnem czegos do driftu- i tu spodobaly mi sie autka z karoserią uzupełnioną w LED- i tu mi sie nasuwa pytanie: czy warto? oczarowuje mnie model z tymi światełkami, ale jeśli będą powody by tego nie brać- to nie wezme. Zastanawiam sie między tymi dwoma modelami:
Subaru Impreza WRC MC 07 XB TT-01 (LED)
Mitsubishi Lancer Evo X XB RTR TT-01E (LED)
następne pytanie- czym sie rózni silnik 540 od 540J?
kolejne: jaki konkretnie silnik włożyć w to aby rwało asfalt, jaką baterie na jakich ogniwach- intelect, a może firefox?
diody to kwestia estetyki + dodatkowe zasilanie czyli dodatkowa masa lub dodatkowy element elektroniczny który trzeba zasilić z pakietu modelu a tym samym krótszy czas jazdy.
zasilanie modelu ogniwami NIMH jest nieekonomiczne ( bardzo drogie baterie) jestem matołkiem ( aby jeździć szybko trzeba lądować baterie tuż przed jazda).
polecam ogniwa LIFE lub LIPO tanio, lekko i bezawaryjne.
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum