Witam mam pytanie do driftu chciałbym w tt 01 takie przełożenie atak 21 odbiur 55 czyli 6,8 silnik saturn20t ale jak przykręcić silnik bo na tabeli niema takiego ustawienia?Czy dobre to przełożenia?
W tt możesz zastosować tylko takie przełożenia jakie wynikają z tabeli w instrukcji.
inne zestawienia wymagają dorobienia/kupienia mocowania silnika umożliwiającego płynną regulacje luzu "międzyzębnego". ( nie wiem czy jet takowe do kupienia )
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
a ja zapraszam tak jak Dawid na rzeczony portal. Chłopaki Goszczą u nas na rajdzie nocnym ok 2 sezonów. Naprawdę maja spore umiejętności oraz wiedzę...polecam kontakt
_________________ wszystkie wypowiedzi i rady sa moimi osobistymi i stosujesz je NA WŁASNE RYZYKO!!
No właśnie na tym forum mi doradzili takie zestawienie przełożenia?A według tabeli jest to nie możliwe a mocowanie silnika to plastikowe to jest identyczne co alu a wiec jest to nie możliwe?
dzimus
Wysłany: 17-02-2010, 09:49
mozliwe ja mam na ataku 14 zebow na odbiorze 61 zebow, silnik novak velocity 5.5T, regler tekin rs pro i zapylam bokami az milo moze nie jest tak szybki jak na 25 atak i 58 odbior ale sie kabelki i regler nie gżeja a i tak zasowa .....dremelkiem od jednej dziurki do drugiej zrobilem rowny rowek po okregu no i wyfrezowalem rent na srobke jak w oryginale i moge dawac jakie chce zebatki jest jeden problem przy 14 zebach na ataku w mojej tt silnik o kielich walu ociera ale podszlifowalem silnik i juz wszystko gra ale mniejszego przelozenia juz chyba sie nieda dac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum